Huisregels

Wij willen graag dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Mondzorg Bemmel. Of dat nu patiënten of medewerkers zijn. Daarom hebben we enkele huisregels opgesteld.

Om te beginnen werken we uitsluitend op afspraak. Zo hebben we alle aandacht voor u en is het nooit te druk of onrustig in de wachtruimte. Een afspraak maken gaat het makkelijkst door te bellen met 0481 – 46 24 94. Spoedgevallen zijn natuurlijk een uitzondering hierop.

We verwachten dat bezoekers aan onze tandartsenpraktijk zich fatsoenlijk gedragen en tolereren geen scheldpartijen, agressief gedrag of bedreigingen.  Bent u het ergens niet mee eens, zeg het ons dan zodat we het samen op kunnen lossen. 

Tips voor een prettig bezoek aan Mondzorg Bemmel:

  • We willen u vragen om vijf minuten vóór uw afspraak aanwezig te zijn. Dan kunt u zich in alle rust aanmelden via ons aanmeldscherm bij de receptie en hebben we ruim voldoende tijd voor uw behandeling.
  • Is er iets in uw gezondheid veranderd? Laat het ons alstublieft weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de behandeling. Om dezelfde reden ontvangen wij ook graag -indien van toepassing- uw actuele medicatieoverzicht.
  • Wilt u uw afspraak wijzigen of afzeggen? Belt u dan uiterlijk 2 werkdagen van tevoren de praktijk op telefoonnummer 0481 – 46 24 94 zodat we een nieuwe afspraak in kunnen plannen. Op deze manier kunnen we al onze patiënten goed helpen en ontstaan er geen wachtlijsten.
  • Bij afzegging of wijziging binnen 2 werkdagen kunnen wij de voor u gereserveerde tijd alsnog bij u in rekening brengen. Dit is conform de betalingsvoorwaarden van de KNMT waar wij als praktijk bij zijn aangesloten.
  • Houd rekening met andere aanwezigen in de wachtruimte. Moet u dringend bellen, loop dan even naar buiten. Wij zijn een echte familiepraktijk en dol op kinderen, maar rennen en springen gaat nóg beter buiten.

Graag tot ziens bij Mondzorg Bemmel.