Mondhygiëne

Een regelmatig bezoek aan de mondhygiëniste is essentieel voor een gezonde mond. De mondhygiëniste is gespecialiseerd in het grondig reinigen van het gebit en het voorkomen en behandelen van tandvleesaandoeningen. Dit is natuurlijk een ideale combinatie met de tandarts, die zich met name richt op de algemene gezondheid van het gebit.

Bij Mondzorg Bemmel kunt u daarom gemakkelijk combinatie-afspraken maken voor de tandarts én mondhygiëniste. Effectief en efficiënt!

Een goede mondhygiëne:

Met een regelmatig bezoek aan onze mondhygiënistes houdt u uw gebit in topconditie.

Onze mondhygiënistes kunnen veel problemen al in een vroeg stadium oplossen en daarmee erger voorkomen. Ze voeren diepgaande reinigingen uit en verwijderen tandplak en tandsteen. Ook merken ze eventuele tandvleesaandoeningen tijdig op zodat deze goed behandeld kunnen worden.

Daarnaast geven onze mondhygiënistes advies over de juiste mondverzorging. Wist u dat de gezondheid van uw mond z’n weerslag heeft op de rest van uw gezondheid? Studies hebben aangetoond dat er een verband is tussen een slechte mondhygiëne en diverse aandoeningen, zoals diabetes en hartziekten.

Onze mondhygiënistes staan voor u klaar om uw tanden en tandvlees perfect schoon te maken en te houden.

Daarom kiest u voor Mondzorg Bemmel:

  • Complete mondzorg gericht op voorlichting, preventie en behandeling.
  • Combinatie-afspraken bij de tandarts en mondhygiëniste zijn makkelijk te maken. Binnen onze praktijk bieden wij ook orthodontie.
  • Wij hebben geen wachtlijst. U kunt snel bij ons terecht.
  • Moderne, vriendelijke tandartsenpraktijk voor het hele gezin.
  • Wij kiezen voor een persoonlijke, laagdrempelige aanpak. We nemen de tijd voor al onze patiënten en houden een persoonlijk intakegesprek met nieuwe patiënten.
  • Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met fiets, auto of Breng Bus 300. We hebben een eigen, gratis parkeerterrein.