Tandheelkunde

Bent u op zoek naar een vriendelijke, deskundige tandarts in Bemmel en omstreken? Bij Mondzorg Bemmel kunt u snel terecht voor alle denkbare tandheelkundige behandelingen. Wij nemen nieuwe patiënten aan uit de regio Bemmel en hebben geen wachtlijst. Dankzij onze zeven behandelkamers kunt u gemakkelijk combinatie-afspraken maken bij de tandarts en mondhygiëniste. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

De tandarts in Bemmel voor:

Wat uw vraag of gebitsprobleem ook is: onze tandartsen helpen u graag en goed.

In onze tandartsenpraktijk staat u als patiënt centraal. Onze tandartsen nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. We leggen vooraf alles duidelijk uit, zodat u weet wat u kunt verwachten. Mede door onze persoonlijke benadering, oprechte aandacht en de fijne sfeer voelen veel patiënten zich direct bij ons thuis. Wij hebben veel ervaring met mensen die een angst voor de tandarts hebben ontwikkeld en doen er alles aan om ook deze patiënten een fijne ervaring en goede behandeling te bieden.

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. We raden ouders en/of verzorgers aan hun kinderen van jongs af aan mee te nemen tijdens hun eigen periodieke controle. Zo wordt een bezoek aan de tandarts iets vanzelfsprekends.

Naar de tandarts in Bemmel

Een regelmatig bezoek aan de tandarts is belangrijk om uw gebit gezond en mooi te houden. Beginnende tandproblemen zoals gaatjes voelt u meestal zelf nog niet, maar kunnen zich gaandeweg ontwikkelen tot serieuzere problemen. Wanneer u regelmatig op controle komt, kan uw tandarts in een vroeg stadium ingrijpen. Zo voorkomt u een hoop pijn en kosten.

Wij raden onze patiënten aan om ieder half jaar op controle te komen. Uw tandarts controleert de staat van uw gebit en tandvlees en beoordeelt eventuele problemen zoals tandsteen, gebitsslijtage, oude vullingen van slechte kwaliteit en/of de stand van tanden en (verstands)kiezen. Eens per twee jaar maken we een kleine röntgenfoto van uw gebit zodat we een compleet beeld hebben van de gezondheid ervan.

Bij Mondzorg Bemmel werken onze tandartsen, mondhygiënistes en (paro) preventie assistentes nauw samen. We bieden al onze patiënten complete mondzorg met voorlichting, behandeling en preventie. Combinatie-afspraken bij de tandarts en mondhygiëniste of een afspraak voor orthodontie zijn snel gemaakt. Daarvoor kunt u gewoon binnen onze praktijk blijven, wel zo handig. We hebben geen wachtlijst.

Daarom kiest u voor Mondzorg Bemmel:

  • Moderne, vriendelijke tandartsenpraktijk voor het hele gezin.
  • Wij hebben geen wachtlijst. U kunt snel bij ons terecht.
  • Combinatie-afspraken bij de tandarts en mondhygiëniste zijn makkelijk te maken. Binnen onze praktijk bieden wij ook orthodontie.
  • Wij kiezen voor een persoonlijke, laagdrempelige aanpak. We nemen de tijd voor al onze patiënten en houden een persoonlijk intakegesprek met nieuwe patiënten.
  • Wij hebben specialisten in huis op het gebied van kindertandheelkunde en mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan.
  • Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met fiets, auto of Breng Bus 300. We hebben een eigen, gratis parkeerterrein.