Implantologie

Uw gebit bepaalt uw uiterlijk. Mist u tanden, wilt u een gebitsprothese die goed vast zit of heeft u andere problemen met uw gebit, dan kunnen implantaten de perfecte oplossing voor u zijn.

Implantaten zijn kunstwortels van titanium, waar een kroon, brug of kunstgebit bovenop wordt geplaatst. Met implantaten voelen uw tanden en kiezen natuurlijk aan. U heeft weer een sterk gebit en behoudt uw natuurlijke kaaklijn.

Het blijft bijzonder hoeveel een sterk, regelmatig gebit bij kan dragen aan iemands welzijn en zelfvertrouwen. Met onze jarenlange ervaring in implantologie helpen we u hier graag bij!

Verschillende soorten implantaten:

Implantaten voor kunstgebit

Dit kunstgebit wordt niet met kleefpasta vastgemaakt, maar vastgeklikt op twee of meer implantaten met drukknoppen. Het klikgebit kunt u zelf uit de mond nemen en schoonmaken. U kunt pijnvrij kauwen en de vorm van uw gezicht verandert niet.

Kroon op implantaat

Als een tand of kies ontbreekt of niet geschikt is voor een vulling, biedt een kroon de oplossing. Deze wordt op een kunstwortel geplaatst; het implantaat.

Meerdere ontbrekende tanden

We plaatsen een brug wanneer u meerdere tanden mist. Een implantaat biedt een goede en veilige basis voor de brug. We schroeven kunstwortels in het kaakbot waar we de brug op vastmaken. Sterk en veilig voor uw andere tanden.

Een goed gebit zorgt er mede voor dat het uiterlijk van iemand als positief wordt ervaren. En alhoewel echte schoonheid natuurlijk van binnen zit, draagt een verzorgd uiterlijk wel bij aan hoe mensen over iemand denken.

Ook voor uzelf is het vervelend wanneer u één of meerdere tanden moet missen. Kauwen of bijten kan pijnlijk worden of andere problemen veroorzaken. Laat het niet zover komen. Uw gebit is bepalend voor uw uiterlijk en gezondheid. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van implantaten.

Daarom kiest u voor Mondzorg Bemmel:

  • Ruime ervaring in implantologie en prothetiek zodat we u altijd een passend advies kunnen geven.
  • U kunt op korte termijn bij ons terecht. Wij hebben geen wachtlijst.
  • Snel weer een volledig en sterk gebit met een natuurlijke uitstraling.
  • Wij hebben specialisten in huis voor mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan.
  • Wij kiezen voor een persoonlijke, laagdrempelige aanpak. We nemen de tijd voor al onze patiënten en houden een persoonlijk intakegesprek met nieuwe patiënten.
  • Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met fiets, auto of Breng Bus 300. We hebben een eigen, gratis parkeerterrein.