Tarieven & Facturen

Mondzorg Bemmel werkt volgens de prestaties, codes en tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit heeft vastgesteld. De tarieven worden jaarlijks herzien. Een compleet overzicht van alle behandelingen en de daarvoor geldende tarieven in 2024 bekijkt u hier.

Enkele veelvoorkomende behandelingen in onze praktijk en de tarieven hiervoor:

  • Periodieke controle: €26,75
  • Maken en beoordelen kleine röntgenfoto: €19,71
  • Eénvlaksvulling: €56,32
  • Gebitsreiniging, per 5 minuten: €15,78
  • Preventieve voorlichting en instructie, per 5 minuten: €15,78

Uw tandartsrekening

Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende behandelingen die de tandarts of mondhygiëniste tijdens uw bezoek heeft uitgevoerd. Die behandelingen noemen we prestaties. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Mondzorg Bemmel werkt voor de facturatie samen met Infomedics. U krijgt onze rekeningen via Infomedics en u betaalt ze ook aan Infomedics. Daar heeft u 30 dagen de tijd voor. Lukt het niet om op tijd te betalen? Voorkom dan een herinnering en vraag uitstel of een betalingsregeling aan. U regelt het op de betaalpagina van uw rekening of via digitale assistent Ella.

Ook voor alle vragen over het betalen van uw rekening kunt u bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor u. 

Vergoeding

In de meeste gevallen checkt Infomedics of uw zorgverzekeraar (een gedeelte van) uw behandeling(en) vergoedt. Het bedrag dat overblijft, betaalt u aan Infomedics. U ziet dit duidelijk terug op de rekening. Heeft u vragen over de hoogte van de vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan het hele bedrag aan Infomedics en kijk of u de rekening kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.